Rețeta de Breakfast Regal, Duminical. Cu ce să îți începi dimineața ca să ai o zi perfectă
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 12.10.2022 la 13:37
Actualizat pe 12.10.2022 la 13:37
Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei așa că, ce ar fi să îl servești ca un rege! Ți-am pregătit o rețetă de Breakfast Regal, Duminical. Iată cu ce să îți începi dimineața ca să ai o zi perfectă.
- Rețeta de Breakfast Regal, Duminical
- Cu ce să îți începi dimineața ca să ai o zi perfectă
Cu siguranță, de foarte multe ori ați auzit spunându-se că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. De ce?! Ei bine, pentru că trebuie să asigure energia necesară pentru întreaga zi. La micul dejun ar trebui să vă luați rezerva de minerale, vitamine și nutrienti de care aveți nevoie pe tot parcursul zilei, astfel incât să nu vă simți lipsit de vlagă și energie. Noi vă propunem o rețetă de Breakfast Regal, Duminical. Iată cu ce să îți începi dimineața ca să ai o zi perfectă.
Rețetă Breakfast Regal, Duminical
- -5 oua
- -500 ml lapte
- -8 felii de paine fara coaja
- -4 felii de cascaval
- -4 felii de branza ceddar sau hochland
- -bacon feliat, optional
- -ciuperci feliate sau din conserva, optional
- -unt clarificat (ghee) sau unt obisnuit
- -cascaval ras
- -sare
- -piper
Mod de preparare:
Dacă vă doriți să mâncați ca un rege, trebuie să știți că prepararea acestui mic dejun începe cu o zi inainte, de seara.
Așezați într-un vas termorezistent 4 felii de pâine unse cu unt.
Apoi, deasupra fiecăreia, așezați cate 1 felie de cașcaval, una de ceddar, apoi bacon si ciuperci și acoperiți cu 1 felie de pâine, unsă și ea cu unt.
Într-un alt recipient, bateți ouăle, ca pentru omletă, amestecati cu laptele rece si condimentati cu sare si piper, dupa gust
Puneți apoi compoziția în vasul termorezistent, peste pâine; întoarceți după 10- 15 min sandwich-urile în tavă, și puneți vasul la frigider pana a doua zi.
Puneti apoi tava in cuptorul încins, pentru aproximativ 1 oră, la 200 grade, și, cu 5- 10 min înainte de a fi gata, presărați din belșug cașcaval ras peste feliile de pâine și lasati la gratinat.
Poftă bună!
Citește și: De ce este bine să congelezi ouăle. Trucul de care nu ai știut până acum