Rețeta de cheesecake a lui Carmen Brumă. Ingredientul secret pe care îl folosește antrenoarea de fitness: „Rezultatul este delicios”
Publicat pe 11.09.2023 la 17:58 Actualizat pe 11.09.2023 la 17:59
Carmen Brumă nu mai are nevoie de prezentare. Știm despre aceasta că este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care ne arată că se poate să ai un corp de invidiat chiar și la vârsta de 46 de ani. De curând, pe pagina personală de Fcebook, Carmen Brumă a dezvăluit care este rețeta ei de cheesecake. Ingredientul secret pe care îl folosește antrenoarea de fitness.
- Rețeta de cheesecake preparată de Carmen Brumă
- Ingredientul secret pe care îl folosește antrenoarea de fitness
Este deja știut faptul că antrenoarea de fitness Carmen Brumă are un stil de viață sănătos și echilibrat și reușește să se mențină în formă la cei 46 de ani ai săi.
Antrenoarea face mult sport și are o alimentație corectă și echilibrată. Însă, cu toate acestea, chiar și ea se mai și răsfață cu deserturi, din când în când, dar preparate ce conțin puțin zahăr și calorii.
Rețeta de cheesecake preparată de Carmen Brumă
"Rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr. O variantă pe care o puteți da inclusiv copiilor.", a scris Cramen Brumăîn desrierea rețetei proprii de cheesecake.
- 1 kg cremă de brânză;
- 500 ml smântână pentru frișcă;
- 6 ouă;
- 150 g zahăr brun;
- 200 g făină;
- zeamă de lămâie;
- esență vanilie;
- stafide;
- praf de copt.
Mod de preparare
Pentru a prepara această rețetă de cheesecake a lui Carmen Brumă, ai nevoie de ingredientele menționate mai sus și de puțină răbdare.
Apoi, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să amestecați zahărul cu crema de brânză. Următorul pas pentru a prepara această rețetă sănătoasă de desert este să adăugați treptat câte un ou și amestecați.
După care, trebuie să puneți făina treptat și omogenizați. Însă, aveți grijă să nu se facă cocoloașe.
Apoi, adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâia și praful de copt. La final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade.
„Pentru început, amestecați zahărul cu crema de brânză, folosim cremă și nu brânză de vaci tocmai ca acesta să iasă foarte fin. Apoi, adăugați treptat câte un ou și amestecați.
Puneți făina treptat și omogenizați, astfel încât să nu se facă cocoloașe. Adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâie, praful de copt. Apoi, la final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade. Rezultatul este delicios și sănătos.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele sociale.
CITEȘTE ȘI: Cheesecake cu dovleac. O rețetă delicioasă de toamnă