Rețetă de cheesecake cu caramel și zmeură. Un desert rapid și delicios
Publicat pe 27.05.2023 la 14:12 Actualizat pe 27.05.2023 la 14:12
Dacă vrei să te răsfeți cu un desert delicios, noi îți prezentăm cheesecake cu caramel și zmeură, care este ușor de preparat și pe placul tuturor. Iată cum să-ți surprinzi musafirii, dar și familia cu un desert gustos!
- Cheesecake cu caramel și zmeură
- Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
Cheesecake-ul cu caramel și zmeură este răcoritor și este perfect pentru acest anotimp călduros, astfel că noi îți dezvăluim pașii pe care trebuie să-i urmezi, dar și ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti acestă desert delicios!
Rețetă de cheesecake cu caramel și zmeură
Ingrediente:
- 100 grame de unt topit
- 700 grame cremă de brânză
- 250 grame de biscuiți simpli
- 350 ml smântână pentru frișcă
- 3-4 linguri sos caramel
- 2 linguri zahăr
Pentru ornare:
- 4-5 linguri sos de caramel
- zmeură
Mod de preparare:
Biscuiții trebuie măcinați într-un robot de bucătărie, iar mai apoi se toarnă untul topit peste biscuiți și se omogenizează. Amestecul obținut se presează într-o tavă de tort tapetată cu hârtie de copt și se dă la rece pentru 30 de minute.
Între timp, batem crema de brânză cu smântână pentru frișcă, caramelul și zahărul. Pune amestecul de brânză în tavă și de cheesecake-ul la rece pentru patru ore. Atunci când prăjitura este gata o poți orna cu zmeură sau alte fructe preferate. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de tartiflette cu brânză reblochon. Preparatul pe care îl poți găti în orice moment al zilei