Rețeta de ciorbă de fasole cu afumătură a Mirelei Vaida. Cel mai delicios preparat tradițional
Publicat pe 08.04.2023 la 23:42 Actualizat pe 08.04.2023 la 23:43
Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, iar vedeta împărtășește cu fanii ei diferite rețete delicioase. Ciorba de fasole cu afumătură e un preparat delicios realizat de prezentatoarea TV, astfel că noi îți dezvăluim care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a o găti!
- Cum prepară Mirela Vaida ciorba de fasole cu afumătură
- Iată cum arată preparatul delicios!
O vedem în fiecare zi pe micile ecrane, însă puțini știu că Mirela Vaida se pricepe de minune în bucătărie, astfel prezentatoarea TV împărtășește cu fanii ei câteva rețete delicioase pe pagina ei personală de YouTube. Iată cum prepară Mirela Vaida ciorba de fasole cu afumătură. Un deliciu pentru întreaga familie!
Rețeta de ciorbă de fasole cu afumătură a Mirelei Vaida
Ingrediente:
- 4-5 cepe
- 1 kg de fasole uscată
- mărar și pătrunjel
- 2 morcovi
- bulion
- ulei
- cârnați afumați și costiță afumată
- sare, piper, boia dulce afumată și cimbru uscat
Mod de preparare:
Să fierbe fasolea de trei ori, iar mai apoi se schimbă apa. A patra oară se lasă să fiarbă în apă pentru ciorbă, iar în tot acest timp se toacă ceapa, verdeața și se dau prin răzătoare morcovi. Costița și cârnații se taie în bucăți, iar într-o oală se pune uleiul și se lasă la încins.
După aceea se adaugă ceapa și se lasă la călit, iar mai apoi trebuie să adăugați morcovi. Mai apoi puneți cârnații la călit și se adaugă toate condimentele. După acest pas să puneți bulionul și fasolea. Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. La final adăugați mărarul și pătrunjelul.
Citește și: Vedetele, pregătite pentru Paștele 2023. Mirela Vaida a postat rețeta ei de cozonac