Rețeta de ciorbă de perișoare a Mirelei Vaida. Care este ingredientul-cheie
De Georgiana Prodan.
Publicat pe 16.03.2021 la 13:02
Actualizat pe 16.03.2021 la 13:02
După ce și-a uimit fanii cu o rețetă de pâine de casă în cuptor, Mirela Vaida a dezvăluit și cum face ea ciorba de perișoare. Pe canalul său de Youtube, acolo unde încarcă toate rețetele, se poate observa că Mirela Vaida este pasionată de tot ceea ce înseamnă bucătărie și că este și pricepută!
- Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor rețeta proprie de ciorbă de perișoare
- Rețeta de ciorbă de perișoare, pas cu pas
Nu mai este un secret că Mirela Vaida este o bucătăreasă desăvârșită. În ultimul timp, vedeta a dezvăluit care sunt rețetele sale pentru cele mai gustoase preparate, cu care îți poți impresiona întreaga familie.
Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor rețeta proprie de ciorbă de perișoare
De data aceasta, Mirela Vaida le-a arătat fanilor, pas cu pas, cum face ea tradiționala ciorbă de perișoare, rețetă făcută cu borș. Vedeta a ținut să-i anunțe pe fani că în familia ei se mănâncă ciorba mai acră.
Artista a mărturisit că face o oală de ciorbă cu aproximativ o sută de perișoare și că membrii familiei mănâncă din ea cam de trei ori și o consumă în mai puțin de două zile.
Se pare că Mirela Vaida are și un ajutor de nădejde în bucătărie. Este vorba despre mezinul familiei, Tudor, în vârstă de doi ani, care se fâțâie prin bucătărie de fiecare dată când mama lui gătește.
Rețeta de ciorbă de perișoare, pas cu pas
Ingrediente
Mirela Vaida folosește în rețeta proprie de ciorbă de perișoare următoarele ingrediente: carnea tocată(aproximativ 2 kilograme), un litru de borș, patru cepe, păstârnac, pătrunjel, 2 morcovi, un gogoșar, un ardei gras, un gogoșar verde, mult pătrunjel, mult leuștean și mult mărar, dar și 3 - 4 roșioare tăiate cubulețe. În carnea tocată se adaugă și orez, un pic de sare și de piper după gust și albușul de la două ouă.
Mod de preparare
Prima dată, se pune o oală mare cu apă la fiert, în care se pun toate legumele, tocate mărunt, mai puțin ceapa, care se pune întreagă pentru a fi scoasă la sfârșit. Din cele patru cepe, trei se pun la compoziția de carne pentru perișoare și una la fiert, sare și piper după gust.
Vedeta a făcut aproximativ 100 de perișoare pe care le-a adăugat în oala de pe foc, unde s-au fiert legumele.
Citește și: Rețeta de pâine de casă a Mirelei Vaida. Care sunt secretele din bucătărie ale vedetei/ FOTO