Rețetă de mâncare cu fasole verde de post. Un preparat rapid și delicios
Publicat pe 26.03.2023 la 10:20 Actualizat pe 26.03.2023 la 10:20
Pentru că ne aflăm în Postul Paștelui cu siguranță vrei să te delectezi cu preparate delicioase și ușor de făcut, astfel că noi îți prezentăm rețeta de mâncare cu fasole verde care se prepară în doar câțiva pași. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
- Rețetă de mâncare cu fasole verde
- Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Dacă vrei să gătești un preparat delicios, dar în același timp și de post, noi îți prezentăm rețeta de mâncare cu fasole verde care este pe placul tuturor și ușoar de realizat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi!
Rețetă de mâncare cu fasole verde de post
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 600 grame de fasole verde congelată
- 2 lingurițe de bulion
- 2 căței de usturoi
- 2 linguri de pastă de roșii cu ardei iute
- Sare și piper după gust
- o lingură de ulei
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Într-un vas mai mare punem fasolea la fiert în apă cu sare timp de 20 de minute, iar între timp curățăm o ceapa și eu tăiem mărunt. Luăm un cățel de usturoi și strivim cu un cuțit iar într-o tigaie adăugăm uleiul și călim ceapa cu usturoiul pentru câteva minute, iar nu mai apoi punem fasolea verde scursă de apă și călim câteva minute.
Adăugăm pasta de tomate, punem o cană cu apă și sare și piper după gust, iar mai apoi lăsăm la fiert până scade toată apa. În ultimele minute, mai adăugăm un cățel de usturoi, iar mai lăsăm puțin pe foc, iar atunci când este gata presărăm pătrunjel deasupra.
Citește și: Rețetă delicioasă de gogoși de post. Un desert ieftin și ușor de pregătit