Rețetă de pachețele cu piersici. Un desert gustos pentru toți cei dragi
Publicat pe 04.04.2022 la 23:46 Actualizat pe 04.04.2022 la 23:46
Dacă îți dorești un desert simplu, dar foarte gustos, rețeta de pachețele cu piersici este cea mai bună variantă. Un preparat pe care îl poți împărți cu familia și cu toți cei dragi și cu siguranță îți va plăcea la nebunie. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a le prepara!
- Rețetă de pachețele cu piersici
- Un desert gustos pentru toți cei dragi
Rețeta de pachețele cu piersici este un desert foarte rapid, iar dacă nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie este cea mai bună alegere. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a le prepara!
Ingrediente
1 pachet aluat franțuzesc de foitaj
500 g piersici aromate
10 lingurițe miere de albine
Mod de preparare
Desfă pachetul de aluat franţuzesc şi împătureşte o foaie în două. Taie aluatul de foitaj cu un pahar sau ceaşcă mică, în discuri şi înşiră-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Taie din interior cu un pahar cu diametru mai mic, câte un capac, astfel încât să fie loc pentru piersici. Taie piersicile felii şi pune-le în compartimentul astfel creat. Toarnă câte o linguriţă de miere peste feliile de piersică din fiecare pacheţel şi dă-le la cuptor circa 30 de minute, la foc mediu.
După ce ați urmat acești pași, desertul este gata și poate fi servit alături de familie și cei dragi. Poftă bună!
Citește și: Prăjitură de post cu ness și nuci. Desert delicios pentru toată familia