Rețeta de pancove cu glazură de ciocolată și nucă a Roxanei Blenche. Care este secretul fostei concurente de la Chefi la cuțite
Publicat pe 06.11.2022 la 19:56 Actualizat pe 06.11.2022 la 19:56
Roxana Blenche a reușit de fiecare dată să pregătească preparate delicioase la Chefi la cuțite, iar fosta concurentă împărtășește cu urmăritorii ei din mediul online rețetele gustoase. Dacă vrei să pregătești un desert delicios de pancove cu glazură de ciocolată și nu că ai nevoie de doar câteva ingrediente. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
- Roxana Blenche a împărtășit rețeta de pancove cu glazură de ciocolată și nucă
- Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Roxana Blenche a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor de la Antena 1 și a surprins de fiecare dată cu preparatele ei delicioase în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Fosta concurentă își ține urmăritorii la curent cu rețetele gustoase, iar de această dată a dezvăluit care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a prepara pancove cu glazură de ciocolată și nucă.
Rețeta de pancove cu glazură de ciocolată și nucă a Roxanei Blenche
Ingrediente:
- Făină - 600 g
- Ouă - 2 buc
- Sare 1 g
- Zahăr vanilat Bourbon - 2 plicuri
- Finesse Coajă de lămâie Dr. Oetker- 1 plic
- Unt - 150 g
- Păstaie de vanilie
- Lapte 150 ml
- Drojdie Dr. Oetker - 1 plic
- Glazură ciocolată Dr. Oetker - 1 plic
- Nuci 50 g
Mod de preparare:
Într-un bol adăugăm făina, sarea, cele două ouă, zahărul vanilat, coaja de la o lămâie, untul topit, păstaia de vanilie și amestecăm totul, iar după adăugăm laptele până când compoziția devine omogenă.
Întidem coca pe blat ca la gogoși, iar mai apoi cu o formă le faceam ca la gogoși și le punem la prăjit în baie de ulei. La final turnam glazura de ciocolată și nuca măcinată.
Citește și: Rețetă de salată cu pere, nuci și brânză. Un preparat special pentru zilele de toamnă