Rețetă de salată cu pere, nuci și brânză. Un preparat special pentru zilele de toamnă
Publicat pe 05.11.2022 la 13:29 Actualizat pe 05.11.2022 la 13:29
Îți dorești să îi surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, dar nu mai știi ce să mai gătești și totodată nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie? Noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă de salată cu pere, nuci și brânză. Iată de ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare. Este o mânare specială pentru zilele de toamnă.
- Cea mai simplă rețetă de salată cu pere, nuci și brânză
- Care este modul de preparare
Orice gospodină vrea să pregătească pentru familia ei tot ce este mai bun. Există multe preparate speciale pentru toamnă, pe care le poți face cu ingrediente care se găsesc în special în această perioadă a anului. Noi îți prezentăm o rețetă simplă și rapidă de salată cu pere, nuci și brânză. Iată cât de ușor se prepară această mâncare delicioasă.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de cele mai frumoase momente alături de oamenii dragi din viața ta. Cu siguranță că vei primi multe laude din partea pofticioșilor și vei mai repeta această rețetă.
Acest preparat este potrivit și pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus deoarece nu are multe calorii. De asemenea, această salată este sănătoasă pentru organismul uman deoarece ingredientele sunt naturale.
Iată ce pași simpli trebuie să urmezi pentru a prepara și tu o salată cu pere, nuci și brânză, chiar la tine acasă! Unele dintre ingrediente s-ar putea să le ai deja în bucătărie.
Rețetă de salată cu pere, nuci și brânză
Ingrediente
- Nuci
- Parmezan
- Lime
- Pere
- Pătrunjel
- Brânză mucegăită
Modul de preparare
Pentru început, spălăm bine ingredientele. Tăiem perele și le punem într-un bol, alături de salată, după care le stropim cu Lime. Tragem nucile într-o tigaie cu puțin ulei, după care le punem în bol.
Adăugăm peste parmezanul ras și brânza mucegăită. Putem pune și puțină sare, după gust. Amestecăm totul, punem și puțin pătrunjel, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de colțunași cu magiun de prune. Un preparat gustos pentru întreaga familie