Rețetă de Panna Cotta cu pepene galben. Un desert delicios pentru cele mai speciale momente
Publicat pe 12.07.2022 la 22:09 Actualizat pe 12.07.2022 la 22:10
Îți dorești să le pregătești celor dragi un desert delicios și răcoritor, dar nu mai ai idei și nici nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie? Noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă și rapidă rețetă pentru Panna Cotta cu pepene galben. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare pentru această delicatesă.
- Cum se pregătește Panna Cotta cu pepene galbenă
- De ce ingrediente avem nevoie
A venit vara, iar bineînțeles că totodată avem mai mult timp de petrecut alături de oamenii dragi din viața noastră. Iți dorești să-ți surprinzi familia și prietenii cu un desert delicios, dar și răcoros, mai ales în cele mai călduroase zile? Noi îți prezentăm cea mai simplă și rapidă rețetă pentru Panna Cotta cu pepene galben. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare.
Ține cont cu strictețe de pașii de mai jos și bucură-te de cele mai frumoase momente alături de oamenii dragi din viața ta. Cu siguranță că vei primi multe laude din partea pofticioșilor. După ce ai gătit acest desert delicios nu îți mai rămâne decât să te distrezi și să profiți din plin de zilele de vară.
Rețetă de Panna Cotta cu pepene galben
Ingrediente
- un pepene galben mare
- patru lingurițe gelatină
- 1/4 de cană suc de portocale
- 1/4 cană zahăr
- 1/4 cană ghimbir confiat
- o cană frișcă
- colorant alimentar
- pepene galben
Modul de preparare
Pentru început, punem într-o tavă mai multe forme speciale pentru mini-sufle. Stoarcem o portocală, iar sucul pe care îl obținem îl amestecăm cu gelatină și punem totul într-o cratiță, la foc mic, până se topește gelatina.
Scobim pepenele roșu și punem miezul într-un blender alături de ghimbirul confiat și zahărul, Punem peste amestecul cu gelatină și sucul de portocale frișca și coloranții alimentari. Amestecăm compozițiile și punem totul în formele speciale. Se lasă la frgider, pentru cel puțin trei ore, decorăm după bunul plac, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Panna cotta cu ceai verde. Desertul ideal pentru o zi toridă de vară