Rețetă de paste cu brânză și conopidă. Preparatul delicios și rapid pe care îți poți savura în orice parte a zilei
Publicat pe 16.11.2023 la 08:38 Actualizat pe 16.11.2023 la 09:57
Pentru că ne aflăm aproape pe finalul acestei săptămâni, noi ți-am pregătit astăzi o rețetă delicioasă și gustoasă de paste cu brânză și conopidă. Acest preparat poate fi consumat în orice parte a zilei și nu necesită mult timp petrecut în bucătărie.
- Rețetă de paste cu brânză și conopidă
- Preparatul pe care îți poți savura în orice parte a zilei
Ești în până de idei și nu știi ce ai putea să gătești pentru a-ți impresiona familia într-un timp cât mai scurt? Ei bine, noi îți venim în ajutor și îți propunem o super rețetă de paste cu brânză și conopidă.
Rețetă de paste cu brânză și conopidă
Ingrediente
- 1/2 conopidă;
- brânză cheddar;
- parmezan;
- diferite paste;
- 1 cană iaurt degresat;
- 2 linguri lapte degresat;
- 1/2 linguriță praf de usturoi;
- 1/2 linguriță cimbru uscat;
- sare;
- piper negru.
Mod de preparare
Pentru a prepara această rețetă de paste cu brânză și cu conopidă primul lucru pe care trebuie să îl faci este să speli cu atenție conopida. Apoi, se curăță conopida de frunzele exterioare, se desface în buchetele.
Urmează pasul în care se pune la fiert apa, iar când clocotește se adaugă pastele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Separat, se fierbe conopida.
În continuare, după ce s-au fiert se scurg atât pastele, cât și conopida, apoi se pun într-o cratiță, se adaugă brânza, parmezanul, laptele și iaurtul. În timp ce se amestecă, se adaugă praful se usturoi, cimbru, sare și piper după gust, iar preparatul este gata.
CITEȘTE ȘI: Rețetă de paste cu sos de sfeclă coaptă. Un deliciu pe care să-l încerci în această toamnă