Rețetă de paste roze la cuptor. Cum să gătești cel mai delicios preparat
Publicat pe 21.05.2023 la 12:47 Actualizat pe 21.05.2023 la 12:47
Este weekend încă, iar dacă pentru astăzi vrei să mănânci ceva ușor, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim în ajutorul tău și îți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru pastele roze la cuptor. Noi îți vom prezenta cum să gătești cel mai gustos preparat. Vei rămâne uimit în momentul în care vei gusta acest preparat, deoarece îți va încânta papilele gustative cu adevărat. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de paste roze la cuptor
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de paste roze la cuptor este ușor de pregătit și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru ea. Trebuie neapărat să încerci măcar o dată această rețetă, deoarece este gustoasă. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de un preparat cu adevărat delicios!
Rețetă de paste roze la cuptor
Ingrediente:
-paste
-ulei
-ceapă
-piept de pui
-boia de ardei dulce
-sare
-piper
-bulion
-smântână de gătit
-cașcaval
Mod de preparare:
Se încinge o tigaie cu puțin ulei și se pune în ea ceapa tăiată mărunt, pui, boia de ardei dulce, sare și piper. Se prăjește totul, după care se scoate puiul într-un bol. În aceeași tigaie se pune bulion și smânână de gătit și se amestecă totul foarte bine. Se lasă compoziția pe foc până în momentul în care începe să fiarbă. Puiul prăjit se adaugă în bulion și se mai lasă puțin pe foc.
Pastele se pun la fiert timp de aproximativ 10-15 minute, iar din când în când se mai amestecă, pentru a nu se prinde de fundul oalei. Pastele fierte se pun într-o oală termorezistentă și peste ele se pune sosul cu pui. Se amestecă totul foarte bine, iar deasupra se pun cașcaval.
Se dau pastele la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la temperatura de 180 de grade Celsius. Se scot pastele din cuptor și sunt gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de plăcintă cu brânză și roșii. Un preparat delicios și ușor de gătit