Rețeta de post a Annei Lesko pentru ciorba de sfeclă roșie. Ingrediente și mod de preparare / FOTO
Publicat pe 05.04.2021 la 10:11 Actualizat pe 05.04.2021 la 10:25
Anna Lesko vine, din nou, în prim-plan cu o rețetă delicioasă, de data aceasta una numai bună pentru perioada Postului Mare. Vedeta îți spune ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de preparare al ciorbei de sfeclă roșie sau borș rusesc, așa cum îi mai spune ea.
- Rețeta ciorbei de sfeclă a Annei Lesko.
- Preparatul este unul de post.
Anna Lesko este vedeta care în pandemie s-a reorientat. Vedeta a lăsat muzica deoparte, deocamdă, și a trecut la cratiță, dar face spectacol și cu picturile sale. Diva și-a pus, din nou, șorțulețul și acum și-a învățat admiratorii să facă cel mai simplu și rapid preparat de post.
Rețeta de post a Annei Lesko pentru ciorba de sfeclă roșie
Cântăreața a preparat numai deserturi delicioase până acum, făcându-i poftă și graviduței Adela Popescu cu rețetele sale, însă, de data aceasta, a schimbat macazul. Diva a preparat o ciorbă de sfeclă roșie sau borș rusesc, numai bună pentru cei care țin post, împărtășind totul cu internauții. Ce mai trebuie spus este faptul că preparatul se bazează numai pe legume, multă verdeață și este gata cât ai clipii. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și cum prepari rețeta propusă de artistă.
Ingredinte
- 4 bucăți de sfeclă
- 3 bucăți de ceapă
- 4 morcovi
- 1 păstârnac
- 1/2 țelină
- leuștean
- pătrunjel
- sare
- piper
- lămâie
Mod de preparare
Dacă vrei să prepari ciorba de sfeclă a Annei Lesko atunci trebuie să știi și pașii urmați de vedetă. Nu te speria, diva spune că în doi pași și trei mișcări ciorba de sfeclă roție este gata, căci rețeta nu este deloc una complicată.
Astfel, mai întâi trebuie să te asiguri că toate legumele sunt splălate, curățate și tăiate cubulețe sau fâșii. După care, toate legumele enunțate anterior se vor pune într-un tuci la călit pentru câteva minute. Ultimele adăugate vor fi sfecla roșie și cartofii. Când acestea sunt rumenite, Anna Lesko pune apă peste ele și la lasă la fiert. Câtă apă? Ei bine, acest aspect depinde de câtă ciorbă vrei sa faci, dar și de cât de mare este tuciul sau oala folosită.
După care, când legumele sunt fierte, nu uita să adaugi sare, piper și multă verdeață, dar și zeama de lămâie, pentru a acri ciorba în mod natural. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de sarmale de post mănăstirești. Care este secretul știut doar de măicuțe