Rețetă de prăjitură cu brânză și căpșuni. Un desert delicios pentru zilele de weekend
Publicat pe 16.07.2022 la 20:46 Actualizat pe 16.07.2022 la 20:46
Este weekend și vrei să le pregătești celor dragi un desert delicios, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie? Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru prăjitura cu brânză și căpșuni. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare. Acest desert nu necesită coacere.
- Cum se pregătește prăjitura cu brânză și căpșuni
- De ce ingrediente avem nevoie
Cu toții vrem să petrecem clipe prețioase alături de persoanele dragi din viața noastră și totodată să le surprindem cu tot ce este mai bun. Noi îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru prăjitura cu brânză și căpșuni, care nu necesită coacere. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de prepare pentru acest preparat special.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos și bucură-te de cele mai speciale momente în familie. Cu siguranță că te vei bucura de multe laude din partea celor dragi.
Rețetă de prăjitură cu brânză și căpșuni
Ingrediente
- 300 g biscuiți cu cacao
- 100 g unt
- 500 g brânză de vaci
- 400 ml frișcă lichidă
- 200 g zahăr pudră
- 25 g gelatină pudră
- 1 lămâie
- 200 g căpșuni
- 100 g jeleu de căpșuni
Modul de preparare
Pentru început, măcinăm bine biscuiții și îi amestecăm, într-un bol, cu untul topit. Punnem amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Uniformizăm totul cu o lingură și punem tava la frigider pentru cel puțin o oră.
Pregătim și gelatina, potrivit informațiilor care sunt prezentate pe ambalaj. Într-un alt bol mixăm zahărul cu brânza și adăugăm peste frișcă bătuută cu spumă tare și amestecăm bine întreaga compoziție.
În amestecul de mai spus punem gelatina și zeama de la lămâi, după care amestecăm din nou, cu grijă. Punem crema peste stratul de biscuiți din frigider, după ce a trecut o oră, după care lăsăm totul la frigider, pentru câteva ore.
De asemenea, pregătim jeleul de căpșuni cu ajutorul informațiilor de pe ambalaj, după care îl turnăm peste cremă. Lăsăm prăjitura la frigider peste noapte.
Citește și: Rețetă de prăjitură cu vișine și cireșe. Un desert delicios pentru cei dragi