Rețetă de prăjitură “Kinder” a Roxanei Blenche. Secretul chefului pentru un desert delicios
Publicat pe 02.02.2023 la 23:21 Actualizat pe 02.02.2023 la 23:21
Roxana Blenche a fost una dintre cele mai apreciate și iubite concurente de la chefi la cuțite, sezonul 8. Aceasta a reușit să-i surprindă pe jurați cu preparate delicioase, iar pe contul ei personal de Instagram împărtășește cu urmăritorii săi rețete delicioase. Roxana Blenche a oferit secretele unui desert delicios, iar dacă vrei să-ți surprinzi familia cu prăjitura "Kinder", noi îți prezentăm pașii pe care trebuie să-i urmezi.
- Rețetă de prăjitură “Kinder”
- Iată care este secretul Roxanei Blenche!
Roxana Blenche vine în ajutorul tău și îți dezvăluie rețeta de prăjitura ''Kinder'' care este delicioasă și poate fi pregătită pentru întreaga familie, dar și musafiri. Iată care este secretul chefului și ingredientele de care ai nevoie!
Rețetă de prăjitură "Kinder”
Ingrediente Blat:
- Făina 300 g
- Cacao 70 g
- Praf de copt 10 g
- Sare 1 g
- Ouă 7 buc
- Zahăr 10 linguri mari cu vârf
Blatul se pune în tava cu hârtie de copt și se dă cuptorul la 180 grade 30 minute
După ce s-a răcit se taie 1/2 și se întinde lapte condensat caramelizat 250 g sau se face caramel de casa: zahăr 300 g , smântâna lichida 150 g, unt 20 g, sare 1 g.
Ingrediente crema:
Frișcă lichida 350 ml
Mascarpone 500 g
Miere 100 g
Foi de gelatina 10 g
In tavă se pune folie de prospețime la baza și în laterale, iar după ce așezi prăjitura în tavă se lasă la răcit peste noapte. Când se scoate din tavă se trage de folia de prospețime și va veni foarte ușor afară.
Roxana Blenche va deveni mămică de fetiță
Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 de la Chefi la cuțite a cucerit telespectatorii de la Antena 1 cu preparatele tale, dar și pe chefi, Roxana Blenche va deveni mămică peste puțin timp și va aduce pe lume o fetiță.
Roxana Blenche este din ce în ce mai activă pe contul tău personal de Instagram, iar fosta concurentă de la Chefila cuțite împărtășește cu urmăritorii ei diferite rețete delicioase și explică modul de preparare.
Citește și: Două rețete propuse de Roxana Blenche. Învață să gătești ca un chef