Rețeta de pulpe de pui în sos de mandarine! Cel mai gustos preparat culinar
Publicat pe 29.01.2022 la 16:24 Actualizat pe 29.01.2022 la 16:24
Rețeta de pulpe de pui cu mandarine este cu adevărat un cucubeu pe cerul gurii! Deși nu este un preparat destul de cunoscut, odată gătit cu siguranță o să-l treceți pe lista mâncăruruilor favorite. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și cum se prepară!
- Pulpe de pui în sos de mandarine!
- Cel mai bun preparat culinar!
Ești în criză de timp, dar totuși vrei să își surprinzi musafirii care vin înghețați și înfometați de pre drum? Ei bine, noi avem soluția!
Rețeta de pulpe de pui în sos de mandarine!
Cu doar câteva ingredient poți să pregătești o cină cu adevărat gustoasă și neașteptată, căci nu sunt mulți cei care au mâncat până acum pulpe de pui în sos de mandarine. Durează mai puțin de o oră să gătești, iar la sfârșit vei surprins de rezultat.
Ingrediente:
- trei pulpe de pui întregi;
- 250 ml suc de mandarine;
- o mandarină;
- o legătură de ceapă verde;
- o linguriță sirop de arțar;
- pătrunjel;
- ulei de măsline;
- sare și piper.
Mod de preparare al pulpelor de pui în sos de mandarine:
Se prepară mai ușor decât ai crede, astfel că primul pas este să adăugați pulpele într-un vas termorezistent uns cu ulei. Se presară ceapă tocată mărunt, iar apoi se adaugă sucul de mandarine și siropul de arțar, care-i dă cu adevărat un gust divin.
Deasupra preparatului se adaugă feliuțe de mandarine, pătrunjelul, sarea și piperul, iar apoi se bagă în cuptorul încins și se lasă să se coacă la foc potrivit timp de jumătate de oră.
După ce pulpele de pui sunt gătite, pot fi servite fie simple, fie alături de o garnitură de orez! Poftă bună!
CITEȘTE ȘI: Rețetă de prăjitură cu bulion a lui chef Cătălin Scărlătescu. Cel mai gustos și rapid desert