Rețetă de salată anti-mahmureală. Este recomandată de Carmen Brumă
Publicat pe 01.01.2024 la 12:25 Actualizat pe 01.01.2024 la 12:25
Dacă ai avut o seară plină, în care ai bput foarte mult alcool, atunci vei avea mare nevoie de alimente pentru mahmureală. Noi îți vom prezenta rețeta de salată anti-mahmureală. Este recomandată de Carmen Brumă. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
![Salata anti-mahmureală a lui Carmen Brumă Carmen Brumă](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2024%2F1%2F1%2F324867%2Fcarmen1.jpg&w=1200)
Rețetă de salată anti-mahmureală a lui Carmen Brumă
colaj spynews/ facebook - Carmen Brumă
- Rețeta de salată anti-mahmureală a lui Carmen Brumă
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de salată anti-mahmureală a lui Carmen Brumă te va ajuta foarte mult în prima zi din anul 2024, asta în cazul în care ai avut o seară în care ai consumat foarte mult alcool. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te bucura de un preparat care îți va face foarte mult bine astăzi!
Rețeta de salată anti-mahmureală a lui Carmen Brumă
Ingrediente:
-2-3 cartofi fierți
-2 ouă fierte
-2-3 castraveți murați medii
-câteva ciuperci fierte
-1 mână de nuci
-1 linguriță de ulei de măsline
-piper
-sare
Mod de preparare:
Se pun la fiert doi sau trei cartofi mari pentru a obține un conținut bogat în amidon și vitamina B, care contribuie la metabolizarea alcoolului în organism. Se adaugă acestora două ouă fierte, care furnizează, printre altele, acizi grași Omega-3 cu proprietăți antiinflamatoare, coenzima Q10 pentru protecția mitocondriilor și cisteină, un compus ce ajută la neutralizarea acetaldehidei, substanța rezultată în corpul nostru din procesul de metabolizare a alcoolului.
Se adaugă castraveții murați, un remediu tradițional extrem de eficient, care sprijină restaurarea bacteriilor din intestinul afectate de consumul de alcool. Aceștia au, de asemenea, rol în reducerea senzației de greață. Se adaugă ciupercile fierte, tăiate în felii sau cubulețe, bogate în vitamina B6 și L-theanina, contribuind la diminuarea stresului și îmbunătățirea concentrării. Ulterior, se adaugă o mână de nuci pentru conținutul lor de magneziu și condimentăm cu ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper după preferință.
Este recomandat să savurezi această salată a doua zi după o seară în care ai consumat alcool în exces. Contribuie la neutralizarea neplăcerilor asociate cu alcoolul și oferă o senzație de bine. Poftă bună!