Rețetă de stufat de miel. Un preparat tradițional delicios pentru masa de Paște
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 14.04.2022 la 16:12
Actualizat pe 14.04.2022 la 16:16
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, așa că dacă vrei să surprinzi familia, dar și musafirii cu un preparat delicios și rapid, noi îți prezentăm rețeta de stufat de miel, care este pe placul tuturor și potrivit pentru masa de Paște.
- Rețetă de stufat de miel
- Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
Gospodinele se gândesc deja ce preparate să pregătească pentru masa de Paște, așa că noi îți prezentam o rețetă tradițională delicioasă, cu care ai putea să-ți surprinzi familia, dar și musafirii. Rețeta de stufat de miel este pe placul tuturor și este ușor de făcut. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Rețetă de stufat de miel
Ingrediente:
- 750 g carne de miel cu os
- 5 legături de usturoi verde
- 8 legături de ceapă verde
- 100 ml ulei
- 2 linguri de bulion
- 1 linguriță de condimente pentru miel, pentru un gust și mai bun!
Mod de preparare:
Pentru a realiza acest preparat delicios tot ceea ce trebuie să faceți este să prăjiți carnea de miel pe toate părțile într-o tigaie încinsă cu ulei. După ce scoateți carnea, în același ulei puneți și ceapa cu usturoiul după ce l-ați tocat mărunt.
După ce observați că ingredientele s-au înmuiat puneți condimentele pentru miel, iar apoi bulionul cu atâta apă cât sos vreți să obțineți. La final lăsați totul până dă în clocot, iar mai apoi puneți carnea într-un vas de cuptor alături de sosul pregătit și lăsați la cuptor pentru 30 de minute. Poftă bună!
Citește și: Rețeta de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Care este ingredientul secret al faimosului Chef de la Antena1