Rețetă de supă cremă de spanac. Cel mai simplu și delicios preparat de post
Publicat pe 26.03.2022 la 14:22 Actualizat pe 26.03.2022 la 14:22
Dacă vrei să ai o siluetă de invidiat, dar în același timp să mănânci sănătos în Postul Paștelui, noi îți prezentăm rețeta de supă cremă de spanac, care este ușor de preparat și pe placul tuturor. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
- Rețetă de supă cremă de spanac
- Iată cum să prepari cel mai sănătos preparat!
Pentru că se apropie vara și cu siguranță vrei să ai un trup de invidiat, noi îți prezentăm rețeta de supă cremă de spanac, care este potrivită pentru această perioadă de prost. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Rețetă de supă cremă de spanac
Ingrediente:
- 500 grame spanac
- 3 cartofi
- 1 ceapa rosie
- 2 catei de usturoi
- sare, piper
- 3-4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Pentru a prepara supa cremă de spanac, curățăm ceapa și o tocăm mărunt împreună cu usturoiul, iar apoi le pui la călit cu 4 linguri de ulei de măsline. Când se fac mai maronii adăugăm spanacul și cartofii tăiați cubulețe.
Mai călim puțin legumele și adăugăm apa. Lăsăm să fiarbă la foc mic până cartofii sunt fierți, iar apoi cu blenderul pasăm. Adăugăm sare și piper după gust și lăsăm 2-3 minute până dă în clocote. Puteți servi supa cu crutoane. Poftă bună!
Citește și: Ciorbă de lobodă țărănească. Rețetă de post ca la bunica