Rețeta Gabrielei Cristea pentru piftie de porc. Ce secret are vedeta pentru un gust autentic: „Este obligatoriu”
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 21.12.2024 la 12:22
Actualizat pe 21.12.2024 la 12:22
Piftia de porc este un preparat popular pe masa de sărbători, alături de alte preparate tradiționale, cum ar fi sarmalele, cârnații, caltaboșul și friptura. Rețeta Gabrielei Cristea pentru piftie de porc. Ce secret are vedeta pentru un gust autentic.
- Cum face Gabriela Cristea piftia de porc
- Ce secret are vedeta pentru un gust autentic
Piftia de porc este un preparat tradițional care se consumă de obicei în perioada sărbătorilor, în special în lunile de iarnă. De obicei, piftia se servește rece, tăiată în felii subțiri, iar în unele regiuni se adaugă muștar sau hrean pentru a-i intensifica gustul.
Rețeta Gabrielei Cristea pentru piftie de porc
Atunci când nu e pe micul ecran, Gabriela Cristea adoră să petreacă timpul în bucătărie. De această dată, prezentatoarea Mireasa - Capriciile Iubirii, a dezvăluit cum prepară piftia de porc și ce secret are pentru ca preparatul să aibă un gust deosebit.
După ce ai pus carnea la fiert și au trecut aproximativ 2-3 ore, prezentatoarea Mireasa - Capriciile Iubirii, recomandă să pui o ceapă întreagă, o căpățână de usturoi, boabe de piper și câteva foi de dafin, și să mai lași totul la fiert încă 30-45 de minute.
Ulterior, carnea se pune în boluri. se strecoară zeama și se toarnă peste carne.
Citește și: Rețeta Gabrielei Cristea pentru gogoși! Te lingi pe degete! Atât de delicioase sunt | VIDEO