Rețete pentru mic-dejun: Omletă cu dovlecei la cuptor
Publicat pe 18.05.2019 la 10:25 Actualizat pe 18.05.2019 la 10:28
Ești pe grabă, dar nu vrei să ratezi micul-dejun? Îți propunem pentru astăzi o rețetă simplă, ușor de realizat, care cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Ești pe grabă, dar nu vrei să ratezi micul-dejun? Îți propunem pentru astăzi o rețetă simplă, ușor de realizat, care cu siguranță va fi pe placul întregii familii.
Ingrediente omletă cu dovlecei la cuptor
- 8 ouă
- lapte
- ceapă verde
- dovlecei
- usturoi
- cașcaval
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare omletă cu dovlecei la cuptor
Dovleceii se spală și se curăță și se rad pe răzătoarea mare, apoi se pune puțină sare. Se frige ceapa și usturoiul într-o tigaie, apoi se adaugă dovleceii. Se adaugă cașcaval ras și apoi se pun într-o tavă. Se bat ouăle cu laptele și se adaugă peste legumele din tavă. Se lasă la cuptor timp de 50 de minute, la 180 de grade. Se scoate pătrungel și se pune pătrunjel deasupra. Poftă bună!
A.C.