Rețetă Mirela Vaida de brânzoaice cu mărar. Un preparat gustos și rapid
Publicat pe 24.01.2022 la 13:34 Actualizat pe 24.01.2022 la 13:34
Mirela Vaida este o gospodină desăvârșită și s-a hotărât să le facă poftele copiilor ei și să își aducă aminte de copilărie. Prezentatoarea TV ne va învăța cum să preparăm brânzoaică cu ceapă verde și mărar. Iată care sunt ingredientele folosite pentru acest preparat gustos!
- Rețetă Mirela Vaida de brânzoaice
- Un preparat gustos și rapid
Mirela Vaida a gătit alături de cei trei copii ai săi și ne-a arătat care este modul ei de preparare pentru brânzoaicele cu ceapă verde și mărar. Iată care sunt ingredientele folosite pentru acestea.
Ingrediente pentru aluat
aproape 1 kilogram de făină albă
sare de Himalaya
2 plicuri de drojdie uscată
lapte călduț
apă minerală
Ingrediente pentru umplutura brânzoaicelor
ceapă verde
mărar
castraveți
brânză de vaci
un ou
Mod de preparare
Într-un castron se va turna aproape un kilogram de făină și sare grunjoasă, iar apoi drojdia dizolvată se va adăuga în puțin lapte cald și puțină apă minerală. Se vor pune două cubulețe de unt în aluat și încă puțină apă minerală, după care se va adăuga un pic de lapte și se va lăsa să crească. Aluatul va fi lăsat la să crească.
Mod de preparare umplutură
Brânza de vaci se va amesteca cu ceapa verde, mărarul și castraveții, care se vor toca cât de mărunt se poate. Acestea se vor lăsa la omogenizar și se vor amesteca cu puțină sare, un albuș de ou și ulei de măsiline pentru ca aromele să pătrundă bine una în alta.
Compoziția se va pune în aluat, se va întinde bine peste tot și apoi se vor face pachețele și se vor pune pe tavă, după aceea se va pune o picătură de ulei de măsline în gălbenuș și se vor unge. La sfârșit se văr băga într-un cuptor încălzit la 180 de grade, care este încălizit cu 10 minute înainte. După 40 de minute acestea sunt gata de servit. Poftă buna!