Rețeta pentru salam de biscuiți a Annei Lesko. Vedeta îți dezvăluie o reinterpretare a desertului / FOTO
Publicat pe 10.04.2021 la 15:15 Actualizat pe 10.04.2021 la 15:15
Vrei să începi weekend-ul cu un desert delicios? Dacă da, atunci această rețetă reinterpretată a Annei Lesko îți va satisface toate poftele. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de gătire al preparatului pe care-l proprune Anna Lesko.
- Rețeta reinterpretată a Annei Lesko pentru salamul de biscuiți.
- Anna Lesko împărtășește cu fanii o nouă rețetă delicioasă.
Anna Lesko iese, din nou, la rampă cu o rețetă delicioasă. Diva care a lăsat, deocamdată, muzica deoparte, axându-se pe bucătărie și surprinzând pe toată lumea cu atuurile sale, te învață acum să prepari cel mai gustos, simplu și rapid salam de biscuiți. Însă, asta nu este tot, căci ea vine cu un mod reinterpretat de preparare, având la bază fructe, dar și alune.
Rețeta reinterpretată pentru salam de biscuiți a Annei Lesko
Ingrediente
800 de grame de biscuiți de ovăz
200 grame de unt
50 grame de cacao
lapte condesat după gust
o pungă de alune de pădure
merișoare
vișine în propriul lor suc
Mod de preparare
Ca de fiecare dată, Anna Lesko vine cu o rețetă ce se prepară în doi timpi și trei mișcări. Desertul reinterpretat al artistei nu are nevoie cu mult efort, dar se prepară cu mult suflet.
Astfel, primul pas pe care trebuie să-l faci este să strivești biscuiții într-un bol destul de mare, perfect pentru întregul amestec. După care se adăugă alunele de pădure, bineînețeles făcute bucățele foarte mici și ele, iar se mai pun și vișinile, merișoarele, cacaoa, untul și laptele condesat.
Următorul pas este amestarea foarte bine a tuturor ingredientelor. Artista preferă amestecul cu mâinile, însă se poate folosi cu ușurință și o spatulă. După ce amestecul este unul omogen, ”înarmează-te” cu multă folie de bucătărie. Această trebuie întinsă bine pe masă, după care pe ea trebuie adăugată compoziția desertului. În funcție de preferințe, poți face bucăți mai mici sau mai mari, mai subțiri sau mai groase de salam de biscuiți.
După ce ai înfoliat foarte bine toată compoziția, pune salamul la discuiți la congelator, apoi servește-l cu ceai, cafea, înghețată sau suc de fructe.
Citește și: Rețeta de post a Annei Lesko pentru ciorba de sfeclă roșie. Ingrediente și mod de preparare / FOTO