Rețeta raw: găluște cu vișine. Un desert delicios pentru cei dragi
Publicat pe 18.06.2022 la 23:48 Actualizat pe 18.06.2022 la 23:48
Este vară și nu știi ce preparate delicioase să mai pregătești pentru cei dragi? Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm rețeta raw: găluște cu vișine. Este desertul ideal pentru zilele de vară și, dacă tot s-au făcut vișinele, de ce să nu încerci să-l pregătești? Nu necesită mult timp, iar gustul te va face să te „lingi” pe degete.
- Rețeta raw: găluște cu vișine
- De ce ingrediente avem nevoie
- Cum se pregătește desertul ideal pentru întreaga familie
Mâine este o zi potrivită să te răsfeți cu cel mai delicios desert mâncat vreodată. Rețeta raw: găluște cu vișine este un preparat delicios și răcoritor, pe placul copiilor, dar și al adulților. Dacă găluştele cu caise necesită mult de muncă, iar prunele încă nu s-au copt suficient, atunci trebuie să încercaţi neapărat această reţetă de găluşte cu vişine fără foc. Iată de ce ingrediente aveți nevoie, dar și modul de preparare!
Rețeta raw: găluște cu vișine
Ingrediente:
-1 ceaşcă de caju înmuiat
-4 linguri de sirop de agave
-1 linguriţă de vanilie (esenţă sau din păstaie)
-3 linguri de mac
-1 lingură de pulpă de cocos uscată şi rasă
-500 gr de vişine
-1 linguriţă de unt de cocos topit
Mod de preparare:
Se amestcă ingredientele, mai puţin vişinele şi untul de cocos, într-un blender, până la omogenizare. Spre final se adaugă untul de cocos și se amestcă foarte bine încă o dată. Se ia câte puțin din aluat și se înglobează cu mâna câte o vişină înăuntru. Se rostogolește în mână pentru a uniformiza suprafaţa găluştei. Se tăvălește gălușca prin fulgi fini de cocos sau seminţe de mac şi ţineţi la rece până la servire.
Citește și: Rețetă de înghețată cu caramel. Desertul ideal pentru zilele de vară