REȚETA ZILEI: Aperitiv cu somon afumat, pentru o zi de sâmbătă ideală
Publicat pe 27.10.2018 la 08:55 Actualizat pe 27.10.2018 la 08:56
Aperitive delicioase, simplu de făcut și perfecte pentru a întâmpina musafirii într-o seară de sâmbătă sau pentru a-ți surprinde familia într-un mod gustos! Poți să mai adaugi după gust și preferințe unul sau două alimente deși, dacă vei urma toți pașii, săptămâna următoare te vei lăuda la locul de muncă cu succesul din bucătărie.
Aperitive delicioase, simplu de făcut și perfecte pentru a întâmpina musafirii într-o seară de sâmbătă sau pentru a-ți surprinde familia într-un mod gustos! Poți să mai adaugi după gust și preferințe unul sau două alimente deși, dacă vei urma toți pașii, săptămâna următoare te vei lăuda la locul de muncă cu succesul din bucătărie.
Ingrediente aperitiv cu somon afumat:
- 200 grame de somon afumat
- 200 grame cremă brânză
- 1 castravete
- 1 ceapă roșie
- câteva fire de mărar
- 3 linguri de zeamă de lămâie
- caviar german
- sare de mare
- piper alb
Mod de preparare aperitiv cu somon afumat:
Somonul afumat se desface în bucăți și se adaugă în robotul de bucătărie, pentru mărunțire. Apoi, se amestecă somonul cu crema de brânză și se adaugă ceapa și mărarul, tocate fin, pentru a omogeniza compoziția. Dacă doriți ca ceapa să nu se simtă, o puteți pune în robotul de bucătărie și o puteți transforma în pastă. Castravetele se taie în felii şi se asează pe un platou. Se pune crema de somon într-un sprit şi se ornează feliuţele de castravete, apoi cu ajutorul caviarului german şi a firelor de mărar, se decorează preparatul. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.