REȚETA ZILEI: Brioșe vegetariene cu ou. Un mic dejun pentru toată familia!
Publicat pe 31.05.2018 la 08:44 Actualizat pe 31.05.2018 la 11:09
Mulți oameni se delectează cu brioșe la micul dejun, însă, în general, este vorba despre unele dulci, savurate alături de o cafea. Ele pot fi mâncate și „pe forțe” proprii, așa cum o arată și această rețetă.
Mulți oameni se delectează cu brioșe la micul dejun, însă, în general, este vorba despre unele dulci, savurate alături de o cafea. Ele pot fi mâncate și „pe forțe” proprii, așa cum o arată și această rețetă.
Pentru un mic dejun care poate fi împărțit cu toată familia, recomandăm aceste brioșe vegetariene cu ou, care conțin toate vitaminele de care ai nevoie pe parcursul zileil.
Ingrediente brioșe vegetariene cu ou:
- 3 căni amestec legume (broccoli, ciuperci, ardei grași, spanac, etc.)
- 1 linguriță ulei
- 12 ouă mari
- 1/4 cană lapte
- 1/2 linguriță piper negru și sare
- 1/2 linguriță pudră muștar
- 3 linguri ceapă tocată
- 1 cană cașcaval
- 1/4 cană parmezan
Mod de preparare brioșe vegetariene cu ou:
Încălzește cuptorul la 150 grade Celsius. Toacă legumele și gătește-le cu 1 linguriță de ulei. Lasă la răcit. Unge o tavă de brioșe cu niște ulei și împarte legumele, ceapa și brânzeturile între cupe. Într-un castron, bate ouăle, laptele și condimentele. Toarnă amestecul de ou în cupele de brioșe, apoi dă la cuptor pentru 22-25 minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.