REȚETA ZILEI: Budincă Yorkshire. Ușor de făcut, cu doar 5 ingrediente
Publicat pe 28.07.2018 la 12:50 Actualizat pe 28.07.2018 la 13:23
Pentru ziua de astăzi, vă recomandăm să încercați o rețetă simplă, dar care vă va încânta papilele gustative. Este un altfel de desert, pe care îl poate prepara, însă, oricine!

Budincă Yorkshire
rasamalaysia.com
Pentru ziua de astăzi, vă recomandăm să încercați o rețetă simplă, dar care vă va încânta papilele gustative. Este un altfel de desert, pe care îl poate prepara, însă, oricine!
Ingrediente budincă Yorkshire:
- 3 ouă mari
- 165 g lapte
- 115 g făină
- un vârf de sare
- 1/4 cană unt topit, nesărat
Metodă de preparare budincă Yorkshire:
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un castron mediu, bate împreună ouăle, laptele, făina și sarea. Ai grijă să nu amesteci prea mult! Lasă, apoi, aluatul la „odihnit” timp de 30 de minute, la temperatura camerei.
Adaugă o linguriță de unt topit în fiecare gaură a unei tăvi de brioșe, apoi dă la cuptor timp de 5-7 minute. Odată încălzită, scoate tava și împarte aluatul în mod egal, în fiecare cupă, care trebuie umplută până la jumătate. Dă înapoi la cuptor timp de 10-12 minute. Servește imediat.
- CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Prăjitură cu lămâie şi iaurt
- CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Tort cu spumă de ciocolată
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.