REȚETA ZILEI: Cartof dulce copt în coajă cu iaurt și ierburi aromatice
Publicat pe 03.10.2018 la 10:23 Actualizat pe 03.10.2018 la 10:27
Cartoful dulce are foarte multe vitamine și este o variantă mai sănătoasă a clasicilor cartofilor albi. Este o rețetă destul de simplă, ușor de făcut și ideală pentru o masă în familie.
Cartoful dulce are foarte multe vitamine și este o variantă mai sănătoasă a clasicilor cartofilor albi. Este o rețetă destul de simplă, ușor de făcut și ideală pentru o masă în familie.
Ingrediente rețetă cartof dulce copt în coajă cu iaurt și ierburi aromatice
- cartofi dulci
- iaurt
- rozmarin
- ceapă verde
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare rețetă cartof dulce copt în coajă cu iaurt și ierburi aromatice
Seteză temperatura la 180 de grade și lasă cuptorul să se încălzească. Între timp, așează pe o tavă cartofii dulci cu ulei de măsline pe deasupra, rozmarinul, sarea, piperul și busuiocul. Lasă-i la cuptor 30, 35 de minute, apoi taie cartoful pe jumătate și pune o linguriță de iaurt și presară puțină ceapă verde tocată. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.