REȚETA ZILEI: Chipsuri de cartof dulce. Coapte și sănătoase!
Publicat pe 19.01.2019 la 11:12 Actualizat pe 19.01.2019 la 18:33
Chipsurile sunt plăcerea vinovată a multor persoane, dar problema mare apare atunci când îți dai seama că sunt cam nesănătoase. Însă, nu așa trebuie să fie mereu. Există alternative, cum ar fi aceste chipsuri de cartof dulce, coapte și delicioase.
Chipsurile sunt plăcerea vinovată a multor persoane, dar problema mare apare atunci când îți dai seama că sunt cam nesănătoase. Însă, nu așa trebuie să fie mereu. Există alternative, cum ar fi aceste chipsuri de cartof dulce, coapte și delicioase.
Ingrediente chipsuri de cartof dulce:
- 700 g cartofi dulci
- 80 ml ulei de măsline
- sare
Mod de preparare chipsuri de cartof dulce:
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Coaste de vițel delicioase, în sos roșu”. Cina care îi va impresiona pe cei dragi!
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius și acoperă o tavă cu hârtie de copt. Feliază cartofii, cât mai subțiri posibil. Poți folosi un cuțit sau orice aparat de feliat.
Într-un castron, pune feliile de cartofi și uleiul și amestecă până fiecare chip este bine acoperit. Așază-i, apoi, pe tavă, unul câte unul. Acoperă cu puțină sare și coace timp de 20-25 de minute până se fac aurii în jurul marginii. Lasă la răcit timp de 5 minute, înainte de a servi.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.