REȚETA ZILEI: Coaste de vițel delicioase, în sos roșu”. Cina care îi va impresiona pe cei dragi!
Publicat pe 17.01.2019 la 19:30 Actualizat pe 17.01.2019 la 19:30
Dacă ai poftă de ceva bun și nu ai nicio idee, te scoatem din impas, ca de fiecare dată! Astăzi vrem să-ți prezentăm cea mai delicioasă rețetă, care îi va da pe spate pe cei dragi și tu vei reuși să ai parte de o cină ca în filme!
Dacă ai poftă de ceva bun și nu ai nicio idee, te scoatem din impas, ca de fiecare dată! Astăzi vrem să-ți prezentăm cea mai delicioasă rețetă, care îi va da pe spate pe cei dragi și tu vei reuși să ai parte de o cină ca în filme!
Astăzi, ți-am pregătit o rețetă delicioasă de coaste de vițel, în sos roșu, așa că nu mai sta pe gânduri și apucă-te de pregătit cina! Deși nu este un preparat prea ieftin, te asigurăm că la final îți vei da seama că merită fiecare bănuț!
Ingrediente:
Aproximativ 1kg coaste și carne de vițel
2 cepe mari
1 ardei capia roșu mare
1 ardei galben
4 roșii mari coapte decojite
1 linguriță sare de mare
un pic de piper
1 pahar de apă
2 foi de dafin
cimbru verde
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Punem apa la fiert, iar când aceasta dă în clocot, punem coastele și carnea și lăsăm să fiarbă aprox 30 de minute, îndepărtând spumă, după care scoatem bucățile de carne și le lăsăm pe o farfurie.
Tocăm mărunt ceapa și ardeii și le punem la călit în uleiul încins, iar roșiile le opărim și le îndepărtăm coaka, după care le tocăm mărunt și le punem într-un vas.
Adăugăm coastele tăiate și carnea tăiată cubulețe, un pahar de apă, sarea, piperul și foile de dafin și lăsăm să fiarbă până carne devine fragedă, după care se adaudă cimbrul și pătrunjelul.
Servim coastele de vițel cu piure de cartofi sau dacă vreți cu cartofi natur și neapărat cu niște murături.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.