REŢETA ZILEI: Conopidă coaptă cu parmezan şi usturoi
Publicat pe 05.09.2018 la 08:48 Actualizat pe 05.09.2018 la 08:48
Conopidă coaptă cu parmezan şi usturoi este o reţetă foarte gustoasă şi care este gata într-un timp foarte scurt. Această reţetă este perfectă pentru orice masă a zilei şi chiar şi pentru o masă festivă. Conopidă gătită la cuptor o face mai moale, iar usturoiul şi parmezanul sunt cea mai bună combinaţie pentru această legumă.
Conopidă coaptă cu parmezan şi usturoi este o reţetă foarte gustoasă şi care este gata într-un timp foarte scurt. Această reţetă este perfectă pentru orice masă a zilei şi chiar şi pentru o masă festivă. Conopidă gătită la cuptor o face mai moale, iar usturoiul şi parmezanul sunt cea mai bună combinaţie pentru această legumă.
Ingrediente pentru conopidă coaptă cu parmezan şi usturoi:
- 200 g conopidă
- 3 căţei de usturoi, tocat
- 3 linguri de unt top topit
- 1/2 linguriță de sare
- piper negru
- 1/2 ceaşcă de parmezan
- 1 linguriţă de patrunjel tocat
Mod de preparare pentru conopidă coaptă cu parmezan şi usturoi:
1. Preîncălziţi cuptorul la 180 grade.
2. Amestecaţi conopida cu toate condimentele şi cu parmezanul.
3. Puneţi conopida pe o foaie de copt şi băgaţi la cuptor.
4. Lăsaţi la cuptor 30 de minute până ce parmezanul se rumeneşte.
5. Scoateţi de la cuptor şi asezonaţi cu pătrunjel proaspăt.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
M.P.