REŢETA ZILEI: Ouă umplute cu cremă de somon afumat
Publicat pe 03.09.2018 la 11:27 Actualizat pe 03.09.2018 la 11:27
Ouăle umplute cu cremă de somon afumat întotdeauna dispar într-o clipă când sunt puse pe masă. Acest aperitiv clasic este potrivit atât pentru o cină cu familia, cât şi pentru o petrecere cu prietenii. Este foarte simplu de făcut şi nu necesită mult timp.
Ouăle umplute cu cremă de somon afumat întotdeauna dispar într-o clipă când sunt puse pe masă. Acest aperitiv clasic este potrivit atât pentru o cină cu familia, cât şi pentru o petrecere cu prietenii. Este foarte simplu de făcut şi nu necesită mult timp.
Ingrediente pentru ouă umplute cu cremă de somon afumat:
- 8 ouă
- 1/2 ceaşcă de brânză cremă
- 2 linguri de smântână
- 1 lingură de suc de lămâie proaspăt stors
- 1 lingură de ardei proaspăt tocat
- 1/3 ceaşcă de somon afumat tocat
- 1/4 linguriță de sare
- 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare pentru ouă umplute cu cremă de somon afumat:
1. Fierbeţi ouăle până se întăresc bine.
2. Decojiţi ouăle şi tăiaţi-le în jumătate.
3. Amestecaţi gălbenuşurile cu restul ingredientelor.
4. Umpleţi jumătăţile de ou cu amestecul cremos obţinut.
5. Lăsaţi 30 minute la frgiider, apoi savuraţi-le.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
M.P.