REȚETA ZILEI: Burger în stil gordon bleu cu vită și legume
Publicat pe 29.07.2018 la 14:14 Actualizat pe 30.07.2018 la 10:35
Pentru iubitorii de burgeri care s-au săturat de aceleași combinații, există o rețetă care combină două preparate absolut delicioase: burgerul și gordon bleu.
Pentru iubitorii de burgeri care s-au săturat de aceleași combinații, există o rețetă care combină două preparate absolut delicioase: burgerul și gordon bleu.
Burgerul suculent care se topește în gură se combină cu deliciosul bacon și un sos de maioneză.
Ingrediente pentru burger în stil gordon bleu cu vită și legume
- chifle (după preferințe)
- carne tocată de vită
- patru linguțe de muștar
- două linguri de maioneză
- patru felii de cașcaval / gouda / emmental
- opt felii de bacon
- salată
- roșii feliate
- ceapă
- sare
- piper
Mod de preparare burger în stil gordon bleu cu vită și legume
Se amestecă muștarul și maioneza pentru a obține un sos. Carnea se amestecă cu ceapa sarea și piperul, apoi se pune în tigaie sau pe grătar, iar pentru a semăna cu un gordon bleu, în felia de carne pe care o modelezi cu mâna, introduci și felii de cașcaval. Chiflele se încălzesc câteva minute în tigaie, apoi se montează burgerul cu legumele, sosul și baconul, pe care l-ai prăjit în prealabil. Atunci când e tăiat, cașcavalul topit se va prelinge și îi va da savoare. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.