REȚETA ZILEI: Fursecuri cu ovăz și banane
Publicat pe 23.06.2018 la 13:00 Actualizat pe 23.06.2018 la 13:04
Este momentul pentru încă o propunere de rețetă gustoasă și foarte ușor de făcut. Propunerea noastră de astăzi sunt fursecurile cu ovăz și banane. Această rețetă este una accesibilă atât ca preț, cât și ca efort depus în realizarea ei.
Este momentul pentru încă o propunere de rețetă gustoasă și foarte ușor de făcut. Propunerea noastră de astăzi sunt fursecurile cu ovăz și banane. Această rețetă este una accesibilă atât ca preț, cât și ca efort depus în realizarea ei.
Ingrediente pentru Fursecuri cu ovăz și banane:
-
3/4 dintr-un pachet unt sărat
-
1 cană zahăr brun
-
1/2 ceașcă zahăr
-
1 ou
-
1 linguriță de extract de vanilie
-
1 ceașcă de banane
-
1 ceașcă și jumătate de făină
-
1 1/2 linguriță de scorțișoară
-
1 lingură de bicarbonat de sodiu
-
1/4 linguriță de cuișoare
-
2 lingurițe de amidon de porumb
-
3 cești de ovăz
Mod de preparare pentru Fursecuri cu ovăz și banane:
1. Se amestecă împreună untul, zahărul brun, zahărul, oul, extractul de vanilie și bananele pasate până se omogenizează bine.
2. Adăugați făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, cuișoare și amidon de porumb și amestecați până obțineți o textură omogenă.
3. Amestecați cu ovăzul
4. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
5. Puneți hârtie de copt într-o tavă și turnați cu o lingură aluatul în discuri groase.
6. Coaceți timp de 10-12 minute sau până când marginile încep doar să arate rumenite.
7. Scoateți-le din cuptor și lăsați-le la răcit pe o farfurie.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
M.P.