REȚETA ZILEI: Salată tabbouleh, deliciul verii
Publicat pe 17.07.2018 la 17:05 Actualizat pe 17.07.2018 la 18:23
Salata tabbouleh este de-a dreptul delicioasă și foarte ușor de pregătit. Deși numele sună puțin cam complicat, află că pentru realizarea ei nu ai nevoie decât de câteva lucruri simple.
Salata tabbouleh este de-a dreptul delicioasă și foarte ușor de pregătit. Deși numele sună puțin cam complicat, află că pentru realizarea ei nu ai nevoie decât de câteva lucruri simple.
Fie că o vei servi ca garnitură sau simplă, de poftă, salata tabbouleh este un adevărat deliciu. Iar dacă nu ai auzit vreodată de acest termen, află că salata tabbouleh nu este altceva decât salata orientală de pătrunjel. Iată de ce ai nevoie și cum o prepari!
CITEȘTE ȘI - REȚETA ZILEI: Salată de paste, cu legume trase la tigaie
Ingrediente pentru salata tabbouleh:
- 1 două legături proaspete de pătrunjel
- două roșii mari, bine coapte
- zeama de la o jumătate de lămâie
- 2 legături de ceapă verde
- cușcuș
CITEȘTE ȘI - REȚETA ZILEI - MARȚI: Salată năsturel și tofu
Mod de preparare salata tabbouleh:
Cușcușul se fierbe timp de maxim 10 minute, după care se scurge de apă. Pătrunjelul se toacă mărunt, la fel și roșiile, după ce au fost decojite și ceapa verde, apoi se adaugă toate într-un castron. Peste ele se toarnă cușcușul și zeama de lămâie, precum și sare și piper după gust.
Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.