REȚETA ZILEI: Salată de paste, cu legume trase la tigaie
Publicat pe 02.07.2018 la 10:51 Actualizat pe 02.07.2018 la 10:56
Pastele sunt o rețetă ușor de preparat, indiferent de ingredientele pe care le alegi. O salată de paste cu legume este o rețetă fresh, ideală pentru zilele calde de vară.
Pastele sunt o rețetă ușor de preparat, indiferent de ingredientele pe care le alegi. O salată de paste cu legume este o rețetă fresh, ideală pentru zilele calde de vară.
Legumele trase la tigaie se digeră ușor, adaugă culoare în farfurie și se prepară extrem de simplu.
Ingrediente pentru rețetă de paste, cu legume trase la tigaie
- paste
- dovlecel
- ciuperci
- morcov
- ardei roșu, verde și galben
- ceapă verde
- roșii
- brânză provolone
- ulei de măsline
- dressing pentru salată
Mod de preparare salată de paste, cu legume trase la tigaie
Pune pastele la fiert și între timp toată toate legumele. Într-o tigaie adaugă uleiul de măsline și tăvălește legumele, până când devin aurii și se gătesc bine. Apoi, adaugă peste paste legumele și dressingul pentru salată. La final, adaugă și bucățelele de brânză provolone. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.