REȚETA ZILEI: Morcovi copți, cu parmezan și lămâie
Publicat pe 26.05.2018 la 13:22 Actualizat pe 26.05.2018 la 16:54
Pentru această zi relaxată de weekend, recomandăm o rețetă care umple de energie și care este, în egală măsură, extrem de savuroasă!
Pentru această zi relaxată de weekend, recomandăm o rețetă care umple de energie și care este, în egală măsură, extrem de savuroasă!
Iubitorii de legume, dar nu numai, se pot delecta cu acești morcovi copți, cu parmezan și lămâie. Este o rețetă simplă și rapidă, iar toți cei care o vor gusta vor fi dați pe spate.
Ingrediente morcovi copți cu parmezan și lămâie:
- 450 g morcovi baby
- 2 linguri unt nesărat, topit
- 2 căței de usturoi, tocați mărunt
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 vârf de sare
- 1 lingură pătrunjel tocat mărunt
- 1/3 cană parmezan ras
Mod de preparare morcovi copți cu parmezan și lămâie:
Încălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Într-un castron, adaugă morcovii, untul, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și pătrunjelul. Acoperă morcovii bine și amestecă totul cum trebuie. Transferă morcovii într-un vas potrivit pentru cuptor. Împrăștie parmezanul ras pe deasupra. Coace timp de 30 de minute, apoi servește cât încă sunt calzi.
- CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Cotlete de miel în stil marocan, cu sos de mentă și pastă de susan
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.