REȚETA ZILEI: Piept de pui umplut cu mozzarella, roșii uscate și sos pesto. Cu doar 5 ingrediente!
Publicat pe 04.06.2018 la 12:20 Actualizat pe 04.06.2018 la 13:03
Cât de îmbietor este să ajungi acasă, după o zi lungă de muncă, și să te bucuri de o cină delicioasă? Fie că este vorba de cină sau de prânz, această rețetă este hrănitoare și aduce un adevărat răsfăț papilelor gustative.
Cât de îmbietor este să ajungi acasă, după o zi lungă de muncă, și să te bucuri de o cină delicioasă? Fie că este vorba de cină sau de prânz, această rețetă este hrănitoare și aduce un adevărat răsfăț papilelor gustative.
Ingrediente piept de pui umplut cu mozzarella, roșii uscate și sos pesto:
- 4 piepți de pui
- 1/4 cană sos pesto de busuioc
- 1/4 cană sferturi de roșii uscate, în ulei
- 1/2 cană brânză mozzarella rasă
- 1 linguriță coriandru măcinat
- sare și piper
Mod de preparare piept de pui umplut cu mozzarella, roșii uscate și sos pesto:
Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. Cu un cuțit, creează buzunărașe în bucățile de pui. Așează piepții de pui într-un vas pentru cuptor, uns cu ulei sau unt. Condimentează cu sare, piper și coriandru, pe ambele părți. Împrăștie sos pesto deasupra fiecărui piept, apoi adaugă roșiile uscate. Umple piepții de pui cu brânza mozzarella și prinde buzunărașele cu niște scobitori, pentru ca umplutura să nu iasă. Coace timp de 20-25 minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.