REŢETA ZILEI: Pui la cuptor rumenit cu parmezan

Pui Rumenit cu parmezan © Chocolate Desserts

Reţetele bazate pe pui nu sunt prea sofisticate, însă pentru familia ta eşti în stare să faci din acest banal aliment, o cină foarte gustoasă şi sănătoasă. Noi te ajutăm cu această reţetă inedită: pui rumenit la cuptor cu parmezan. Iată ce conţine şi cum se prepară.

Ingrediente Pui la cuptor cu parmezan

-piept de pui

-parmezan

-o cană de făină

-pesmet panko

-un ou 

-pudră de usturoi

-sare şi piper

Mod de preparare Pui la cuptor cu parmezan

Se taie pieptul de pui subţire. Într-un bol se amestecă oul cu făina şi toate celelalte condimente. Pesmetul Panko se pune separat într-un recipient, iar parmezanul se rade într-un castron pentru a fi pregătit din timp. Se iau bucaţile de pui şi se trec pe rând prin cele preparate mai devreme, apoi se bagă la cuptor. După ce l-aţi scos puteţi presăra parmezanul şi cina este gata. Poftă bună!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro