REȚETA ZILEI: Rulouri italienești
Publicat pe 18.08.2018 la 10:30 Actualizat pe 18.08.2018 la 11:04
În zilele toride de vară, este ideal să te bucuri de niște bucate care să nu necesite cuptoare încinse. De aceea, vă recomandăm un preparat care este ideal pe post de mic dejun, aperitiv dar și de gustărică: rulouri italienești.
În zilele toride de vară, este ideal să te bucuri de niște bucate care să nu necesite cuptoare încinse. De aceea, vă recomandăm un preparat care este ideal pe post de mic dejun, aperitiv dar și de gustărică: rulouri italienești.
Ingrediente rulouri italienești:
- 8 tortilla
- 220 g cremă de brânză, moale
- 1 lingură condimente italienești
- 1/4 cană ceapă roșie, mărunțită
- 3 cepe verzi, tocate
- 1/4 cană ardei roșu, tocat
- 1 cană măsline negre, scurse și tocate
- 32 felii salam
- 24 felii pepperoni
- 24 felii brânză Provolone
- 2 roșii mari, tăiate subțire
- 3 căni salată asortată cu verdețuri
Mod de preparare rulouri italienești:
Într-un castron, combină brânza, condimentele, ardeiul, ceapa roșie, ceapa verde și măslinele. Folosește un mixer până totul devine omogen. Împrăștie aproximativ 1/4 cană din mixul de brânză pe o tortilla. Deasupra, pune patru felii de salam, trei de pepperoni și trei de brânză Provolone. Adaugă și felii de roșii și puțin din mixul de verdețuri.
Rulează bine tortilla și înfige câteva scobitori de-a lungul său. Feliază între scobitori pentru a crea „rotițele” de rulou. Repetă procesul pentru fiecare tortilla.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.