REȚETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Vinete pe grătar cu brânză feta și verdețuri, deliciul verii!
Publicat pe 11.08.2018 la 12:00 Actualizat pe 11.08.2018 la 12:03
Atunci când ai chef de ceva bun și rapid de pregătit, o rețetă simplă cu vinete pe grătar, brânză feta și verdețuri este tot ceea ce ai nevoie!
Atunci când ai chef de ceva bun și rapid de pregătit, o rețetă simplă cu vinete pe grătar, brânză feta și verdețuri este tot ceea ce ai nevoie!
CITEȘTE ȘI - REŢETA ZILEI: Paste delicioase cu ciuperci
Această rețetă este una mediteraneană și delicioasă! Vinetele pe grătar sunt extrem de slabe în calorii, astfel că nu trebuie să îți faci griji că iei în greutate, dacă te bucuri de un așa deliciu.
Ingrediente:
- O vânătă mare
- 200 de grame de brânză feta
- 5, 6 frunze de mentă proaspătă
- o legătură de pătrunjel
- ulei de măsline, sare, piper
- trei căței de usturoi
Mod de preparare:
Vânăta se spală foarte bine și se taie în felii subțiri, după care, fiecare felie în parte se trece prin ulei de măsline și se pun pe o farfurie. Se pun feliile de vinete pe grătar și se lasă 5-7 minute, după care se mărunțește brânza feta, se amestecă cu cățeii de usturoi tăiați mărunt și cu pătrunjelul tocat, precum și cu frunzele de mentă tocate și se pune tot amestecul peste vinete, pe grătar. Se pune sare și piper, după gust.
Se lasă încă 2 minute, pentru ca aromele să se îmbine perfect, după care se servesc calde sau reci, după preferință, cu un pahar de apă rece sau o limonadă.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.