REȚETA ZILEI: Spaghete în sos de cașcaval, un preparat ideal pentru cină
Publicat pe 02.01.2019 la 12:10 Actualizat pe 02.01.2019 la 12:20
Dacă nu știi ce să gătești la cină și te-ai săturat de mesele pline de carne, spaghetele în cos de cașcaval se prepară în doar 15 minute și sunt un adevărat deliciu! Gustul nu seamănă cu nimic din ce ai încercat până acum și după ce le pregătești, vei salva imediat rețeta!
Dacă nu știi ce să gătești la cină și te-ai săturat de mesele pline de carne, spaghetele în cos de cașcaval se prepară în doar 15 minute și sunt un adevărat deliciu! Gustul nu seamănă cu nimic din ce ai încercat până acum și după ce le pregătești, vei salva imediat rețeta!
Ingrediente spaghete în sos de cașcaval:
- 200 g spaghete
- 150 ml smantana pentru gatit
- 2 catei usturoi
- 100 g cașcaval
- 100 g brânză rasă
- o lingură pătrunjel
- sare
- piper
- o lingură ulei
Mod de preparare spaghete în sos de cașcaval:
Fierbe pastele pentru cca 8 minute, sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Din apa de la fiert, separă un pahar, apoi strecoară pastele. Frige usturoiul mărunțit fin într-o lingură de ulei pentru 30 de secunde, apoi adaugă smântana pentru gătit și branza rasă, sarea, piperul și pătrunjelul mărunțit. Odată omogenizat și bine topit sosul, încorporează spaghetele cu grijă și amestecă la foc mic pentru încă un minut. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.