REȚETA ZILEI: Supă cremă de ceapă în stil franțuzesc
Publicat pe 04.10.2018 la 10:10 Actualizat pe 04.10.2018 la 10:45
Supele creme sunt foarte ușor de realizat și nu trebuie să pierzi mult timp în fața aragazului. Este o rețetă sățioasă, ideală pentru un prânz rapid în zilele răcoroase de toamnă.

Supa crema de ceapa
iwashyoudry.com
Supele creme sunt foarte ușor de realizat și nu trebuie să pierzi mult timp în fața aragazului. Este o rețetă sățioasă, ideală pentru un prânz rapid în zilele răcoroase de toamnă.
Ingredintele pentru supă cremă de ceapă în stil franțuzesc
- trei cepe mari, tăiate julien
- unt
- cimbru
- făină
- piper
- crutoane
- brânză gouda
Mod de preparare supă cremă de ceapă în stil franțuzesc
Nota franțuzească în această supă cremă de ceapă este brânza care se adaugă la final. Într-o tigaie călește ceapa cu puțin unt și cimbrul. Când devine aurie, adaugă o cană de apă caldă și lasă 20 de minute la înăbușit. Pune în blender amestescul cu o lingură mare de făină, sarea și piperul. La final, adaugă supa în bol cu crutoanele și rade brânză gouda pe deasupra. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.