REŢETA ZILEI: Supă cremă de pui cu brânză
Publicat pe 14.08.2018 la 17:00 Actualizat pe 14.08.2018 la 17:13
Supa cremă de pui cu brânză este o reţetă e supă groasă şi consistentă, care este gata în mai puţin de 25 de minute. Supa cremă este o variantă de prînz gustos şi uşor de realizat. Surprinde-ţi familia cu o reţetă deosebită cu un gust aparte.
Supa cremă de pui cu brânză este o reţetă de supă groasă şi consistentă, care este gata în mai puţin de 25 de minute. Supa cremă este o variantă de prânz gustos şi uşor de realizat. Surprinde-ţi familia cu o reţetă deosebită cu un gust aparte.
Ingrediente pentru supă de pui cu brânză:
- 1/4 ceaşcă de ulei vegetal
- 1 1/2 ceşti ceapă, cubuleţe
- 1 linguriţă de chimen
- 1 linguriţă de praf de chili
- 1 linguriţă praf de usturoi
- 1 cană mălai fin
- 1/4 linguriță piper de cayenne
- 8 ceşti de supă de pui
- 1 cană de roșii zdrobite la conserve
- 30 g de brânză rasă
- 3 pahare de carne de pui făcută, tocată
Mod de preparare pentru supă de pui cu brânză:
1. Încălziți o oală mare (de 12 litri de preferință) la o temperatură medie și adăugați uleiul vegetal. Odată încinsă, adăugați ceapa și condimentele și gătiţile până când ceapa este moale și translucidă, timp de aproximativ 5 minute.
2. Într-un castron separat combinați mălaiul cu cele 4 ceşti de supă de pui și amestecați până se combină. Se toarnă amestecul în oala mare și se amestecă constant, gătit, timp de 2-3 minute. Amestecul va deveni gros.
3. Se toarnă restul de supă de pui și roșiile zdrobite, se amestecă și până se aduce la punctul de fierbere. Se adaugă brânza rasă și se amestecă până se topește. Se amestecă puiul tăiat.
4. Ornaţi cu smântână şi tortilla.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
M.P.