REȚETE pentru prânz: Sparanghel cu ciuperci, ușor de preparat în doar câteva minute
Publicat pe 23.04.2019 la 10:25 Actualizat pe 23.04.2019 la 10:27
O nouă zi, o nouă rețetă delicioasă! Pentru astăzi ți-am pregătit ceva extrem de ușor de preparat, dar cu adevărat delicios!
O nouă zi, o nouă rețetă delicioasă! Pentru astăzi ți-am pregătit ceva extrem de ușor de preparat, dar cu adevărat delicios!
Rețeta noastră de azi este una delicioasă și foarte simplu de preparat. Este vorba despre sparanghel cu ciuperci, o mâncare simplă, dar bogată în nutrienți și vitamine, pe care o poți pregăti atât pentru prânz, cât și pentru cină.
Ingrediente:
500 grame sparanghel
300 grame ciuperci
o ceapă mică
50 grame coriandru
20 grame unt
sare, piper.
Mod de preparare:
Îndepărtează partea mai tare din sparanghel. Taie leguma în felii. Încălzește untul într-o tigaie și adaugă ciupercile apoi și lasă-le să se călească preț de câteva minute, până se rumenesc.
Adaugă peste ele și sparanghelul.
Ingredientele trebuie să fie mixate bine, timp de câteva minute, după care trebuie să adaugi ceapa tăiată fin, sărea și piperul. Compoziția se lasă pe foc câteva minute, continuând să amesteci. Adaugă la final și coriandrul și mai lasă mâncarea pe foc timp de 1 minut.
R.D.