Salată de sfeclă cu nuci și cremă de brânză. O rețetă delicioasă pentru toamnă
Publicat pe 21.09.2023 la 10:36 Actualizat pe 21.09.2023 la 10:36
Este toamnă, iar gospodinele caută tot felul de rețete delicioase și sănătoase pentru acest sezon. Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce să mai gătești în această perioadă a anului, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru salata de sfeclă roșie cu nuci și cremă de brânză. Este un preparat gustos, care va fi pe placul tuturor. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de salată de sfeclă cu nuci și cremă de brânză
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de salată de sfeclă cu nuci și cremă de brânză este extrem de ușor de pregătit și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Vei rămâne uimit de gustul delicios pe care îl are acest preparat sănătos, deoarece va reuși să-ți încânte papilele gustative. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de o mâncare gustoasă de toamnă!
Rețetă de salată de sfeclă cu nuci și cremă de brânză
Ingrediente:
-600 gr de sfeclă roșie
-o ceapă roșie
-14 nuci
-frunze de ceapă verde
-sare
-piper
-150 gr de brânză
-3 linguri de ulei
-3 linguri de oțet
-3 frunze de salată
Mod de preparare:
Se spală foarte bine sfecla roșie și se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă la fiert până în momentul în care a devenit moale și intră ușor furculița în ea. Se scurge de zeamă foarte bine și se curăță de coajă. Se taie sfecla roșie cubulețe.
Într-un castron se amestecă foarte bine sfecla roșie cu ceapa roșie, care se taie felii, sarea, piperul, oțetul, uleiul, nucile decojite și prăjite și bânza tăiată cubulețe. La final se pun frunzele de salată mărunțite. Pe deasupra se presară frunze de ceapă verde mărunțite foarte bine, nuci și cuburi de brânză.
Rețeta delicioasă de salată de sfeclă cu nuci și cremă de brânză este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Fursecuri gustoase din 3 ingrediente (fără ouă, făină, sau unt)