Tigaie ‘’mic dejun’’. Rețeta care îți va lăsa gura apă
Publicat pe 03.05.2022 la 20:08 Actualizat pe 03.05.2022 la 20:08
Rețeta de tigaie ‘’mic dejun’’ este un preparat perfect pentru diminețile în care ești pe fugă. Se prepară simplu, rapid și este extrem de gustoasă. Este potrivită și pentru diminețile în care toată familia se strânge la masă și vrei să le servești ceva mai aparte.
- Tigaie ''mic dejun'' este un preparat perfect pentru toată familia
- Iată cum se prepară această rețetă
Acest preparat este minunat pentru diminețile pe fugă sau atunci când toată familia este la masă. Combinația dintre ouă, cartofi, bacon și ceapă este demențială. Membrii familiei cu siguranță vor dori acest mic dejun zilnic. Iată care sunt ingredientele necesare și cum se prepară această rețetă.
Ingrediente
2 cartofi
4 ouă
6 felii de bacon/șuncă/ciolan afumat
1 ceapă
Condimente: praf de usturoi, sare, piper, boia, busuioc - după gust
Mod de preparare
Fierbe cartofii dar nu până la final (nu trebuie să fie fărâmicioși ca pentru piure), taie-i cubulețe (mai mici, nu ca pentru tocană). Între timp, călește ceapa într-o tigaie mare (în ea vei găti totul). Când devine sticloasă, adaugă cartofi peste, asezonează cu condimentele. Adaugă fâșiile de bacon prăjite în prealabil peste, mai adaugă condimente dacă simț că este necesar. Sparge 4 ouă (ca pentru ochiuri) peste, pune capacul și scoate pentru servit când sunt gata ouăle. Opțional, poți presăra pătrunjel proaspăt tocat sau parmezan pe deasupra.