Usturoiul negru distruge 14 tipuri de cancer. Cum poți să-l prepari
Publicat pe 17.12.2018 la 22:27 Actualizat pe 17.12.2018 la 22:31
Toată lumea știe că usturoiul clasic are multiple beneficii pentru organism, însă cel negru este mai rar întâlnit. Este un fel de usturoi caramelizat, utilizat în bucătăria asiatică, fiind rezultatul încălzirii căpățânilor de usturoi pe o perioadă de câteva săptămâni
Toată lumea știe că usturoiul clasic are multiple beneficii pentru organism, însă cel negru este mai rar întâlnit. Este un fel de usturoi caramelizat, utilizat în bucătăria asiatică, fiind rezultatul încălzirii căpățânilor de usturoi pe o perioadă de câteva săptămâni
Usturoiul negru are un gust dulce, cu o notă de oțet balsamic. Căpățânile trebuie ținute în anumite condiții de umiditate și căldură, pentru a putea beneficia de toate proprietățile acestui tip de usturoi, mai puțin cunoscut, scrie doctorulzilei.ro.
Usturoiul negru de două ori mai mulți antioxidanți față de cel clasic, distruge 14 tipuri de cancer și are proprietăți curative incredibile. Este antibiotic, diuretic, reglează digestia, are compuși sulfuroși, acizi linoleici și polifenoli.