Vinul fiert, mai periculos decât crezi. La ce riscuri te expui când îl consumi
Publicat pe 03.11.2018 la 00:16 Actualizat pe 03.11.2018 la 00:21
Vinul fiert este băutura preferată a multor oameni în sezonul rece. Aromată cu multe mirodenii, considerată de mulți un adevărat deliciu, poate fi mai periculoasă decât crezi.
Vinul fiert este băutura preferată a multor oameni în sezonul rece. Aromată cu multe mirodenii, considerată de mulți un adevărat deliciu, poate fi mai periculoasă decât crezi.
În primul rând, nutriționiștii au descoperit că vinul fiert, consumat seara, îngrașă din cauza faptului că organismul nu are timp să elimine substanțele pe care le stochează. În al doilea rând, îți poate da dureri de cap. Vinul fiert conține mult zahăr care fermentează în stomac și îți pot da migrene, scrie csid.ro.
În ultimul rând, vinul fiert te face să te îmbeți mai rapid decât alte băuturi alcoolice deoarece băuturile calde sunt absorbite mai repede de corpul uman. Pe de altă parte, consumul de vin fiert are și beneficii. Este un leac împotriva răcelii, vechi de mii de ani.