Ai greşit până acum când găteai paste! Lucrurile pe care nu le vei mai face
Publicat pe 10.01.2017 la 21:40 Actualizat pe 10.01.2017 la 21:56
Şi ţie îţi plac pastele? Ei bine, până acum greşeai de fecare dată când le pregăteai. Îţi spunem mai jos ce trebuie să eviţi de acum înainte.
Şi ţie îţi plac pastele? Ei bine, până acum greşeai de fecare dată când le pregăteai. Îţi spunem mai jos ce trebuie să eviţi de acum înainte.
Nu trebuie să torni ulei peste pastele proaspăt scurse. Acest lucru va face ca pastele să nu absoarbă bine sosul pe care l-ai pregătit pentru ele.
Nu arunca toată apa în care au fiert pastele. Înainte de a scurge pastele, păstrează o cană cu apa în care au fiert. Pune pastele în tigaia cu sosul preparat pentru ele, adaugă câteva linguri din apa păstrată şi mai lasă pastele pe foc 1-2 minute pentru a absorbi lichidul, conform realitatea.net.
Nu clăti pastele cu apă. După ce le-ai scurs, pastele se pun direct în sos.
R.P.